Outsourcing af IT afdeling

Hos Dateco kan vi være behjælpelige med jeres virksomheds IT løsning. WebDesktop er outsourcing af jeres IT afdeling, hvor jeres virksomheds data og software ligger på vores servere i vores datacenter. Når I outsourcer jeres IT til os, bliver vi samtidig jeres virksomheds IT afdeling.

Med outsourcing af jeres IT-afdeling, står vi for hosting, drift, vedligehold og sikring af virksomhedens IT løsning. Omfattet er servere, platform, netværk, sikkerhed og programmer. Fordelen ved outsourcing af IT afdelingen er, at spare jeres virksomhed, for at bruge en masse tid på drift, opdateringer, backup og generel vedligeholdelse af jeres IT-løsning. Kort fortalt, så slipper I for alt besværet med en IT løsning og får mere tid til, at fokusere på de områder, der giver værdi for jeres virksomhed.

Sikkerhedskopiering

Med outsourcing af jeres IT afdeling til os, står vi også for backup af jeres IT løsning. Vi lagrer jeres backup ude af huset på flg. måde:

  • Backup gemmes hver dag 1 måned tilbage
  • Backup gemmes hver uge 6 måneder tilbage
  • Backup gemmes hver måned 5 år tilbage.

 
Det giver jer en rigtig god sikkerhed i tilfælde af nedbrud, og samtidig kortere nedetid for jeres virksomhed, hvis uheldet skulle være ude. En backup kan altid indlæses uden omkostninger for jer.
Vil I vide mere om backupløsningen på WebDesktop, så ring til os på 76 700 600 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, og få en helt uforpligtende snak.

2 faktorvalidering ved login

Som et ekstra lag af sikkerhed, kan vi tilbyde jer 2-faktor validering ved login til WebDesktop. Det betyder, at I ved login, ud over at taste jeres adgangskode også får tilsendt en SMS med en kode der skal indtastes. På den måde er jeres IT-løsning ekstra godt sikret mod ubudne gæster.

En skalérbar løsning

Er jeres virksomhed hurtig til at reagere, når nye teknologier med dukker op? Vores tilgang til outsourcing af IT-afdelingen er, at den skal være fleksibel og hurtig til at reagere på nye teknologier. I får hos os altid en tidssvarende IT-løsning, hvor vi kan skrue op og ned for jeres IT behov på månedsbasis. Det gør jeres virksomheds IT-løsning omstillingsparat.

WebDesktop giver jer en skalérbar og meget sikker IT-løsning, hvilket giver jer mulighed for, altid at have adgang til jeres programmer og data via fjernskrivebordet. Opstår der et behov for ekstra brugeradgange, kan de tilføjes til løsningen indenfor få minutter. På samme måde, gælder det, hvis der skal skrues ned for størrelsen på løsningen. Med WebDesktop betaler I nemlig kun for de brugeradgange, I har behov for.

En managed IT løsning

Når I Outsourcer jeres IT afdeling får I en managed IT løsning. Det betyder for jer at vi vedligeholder løsningen og opdaterer programmer. Kort fortalt vi tager hånd om jeres IT løsning, så I kan bruge jeres ressourcer på det I er gode til.

Outsourcing af IT afdeling til en fast lav pris

Med outsourcing af jeres IT løsninger til Webdesktop undgår I ubehagelige overraskelser i budgettet. Når I indgår en aftale med os, laver vi én aftale, der passer til jeres virksomhed. Vi gennemgår jeres nuværende IT løsning, så vi kan garantere jer en månedsfaktura, der holder det aftalte budget. Det giver jeres IT budget forudsigelighed.

ende snak.

Prøv om WebDesktop er noget for din virksomhed

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt – naturligvis HELT uforpligtende!