Datalagring i skyen

Et af de store emner blandt mange virksomheder, de seneste år, har været spørgsmålet om at flytte data eller hele it-løsningen til skyen. Derfor ser det oftest stillede spørgsmål ud til at være “er det en fordel for min virksomhed, at anvende datalagring i skyen?”
Det kan være svært at give et præcist svar på, da det selvfølgelig afhænger af din type af virksomhed. Dog er der mange fordele, som langt de fleste virksomheder vil have stor glæde af.

Herunder vil vi komme ind på 5 områder, som virksomheder vil nyde godt af, ved at anvende datalagring i skyen.

Få alle fordelene fra en stor IT afdeling

Inden internetforbindelserne blev hurtige nok og før datalagring i skyen var en mulighed, var små virksomheder nød til, at have egne servere til opbevaring af data. En IT løsning som denne, kræver selvfølgelig en masse vedligehold og overvågning, for at beskytte den mod datanedbrud, overbelastning og hackerangreb. Små virksomheder har ofte ikke de ressourcer der skal til en sådan vedligeholdelse.
Ved at opbevare dine data i skyen, får du alle fordelene fra en stor IT afdeling. De sørger for opdateringer, sikring mod nedbrud og meget andet. Du sparer samtidig en masse tid, ved ikke længere selv at skulle vedligeholde din IT løsning.

Din software er altid opdateret

Da vi lever i en verden med hackerangreb, er det derfor vigtigere end nogensinde at din IT løsning er opdateret og vedligeholdt. Det gælder herunder opdatering af firewall, antivirus, operativsystem, programmer osv. Det er det fordi at opdateringer lukker huller i software, som gør dem sårbare overfor hackerangreb.

Ved at flytte dine data til skyen, skal du ikke længere selv står for opdateringen af IT løsningen, da vores IT afdeling overtager opgaven. Det betyder at du får mere tid til at tage dig af din forretning.

Frigør dine data

En anden af de mange fordele ved at flytte dine data til skyen, er mulighed for at tilgå dine data, hvad enten du sidder på kontoret, hos kunden, i hjemmet, i sommerhuset, på farten eller et helt andet sted. En IT løsning i skyen er baseret på Microsofts Remote Desktop, hvilket giver dig mulighed for at kunne logge på, uanset hvor du er, så længe du har en computer, tablet eller smartphone og en internetforbindelse.
Dette giver ikke kun dig, men også dine medarbejdere en langt mere fleksibel arbejdsplads, hvor de ikke er bundet til virksomhedens domicil, for at kunne arbejde med virksomhedens programmer og data.

 

Din kapacitet er fleksibel

Har du dine data placeret i virksomheden, er du nød til at sikre dig, at du har mere kapacitet til rådighed, end det du skal bruge. Ved datalagring i skyen, betaler du kun for den kapacitet, som du bruger og ikke mere. Vokser din virksomhed, udvides kapaciteten til jeres behov. Omvendt skulle din virksomhed blive mindre, justeres kapaciteten bare ned.
Datalagring i skyen giver jer dermed mulighed for, til hver en tid, at have så lidt eller så meget kapacitet, som I har brug for.

Ingen uforudsete omkostninger

Ved at opbevare dine data i skyen, får du en fast månedlig udgift på din IT. Ingen uforudsete omkostninger til nyt serverhardware, dyre IT konsulenter, Windows licenser og meget mere. Du får en IT løsning, som du kender prisen på, måned efter måned.

Har du spørgsmål til en IT løsning eller vil du blot høre nærmere om mulighederne for datalagring i skyen, så kontakt os for en helt uforpligtende samtale.