WebDesktop er IT as a service (ITaaS)

WebDesktop er baseret på tanken om IT as a service (ITaaS). IT as a service er kort beskrevet en vare, der giver din virksomhed præcis den mængde af hardware, software og support, som den har brug for, til en fast månedlig pris. Med en IT as a service løsning betaler du kun for det du bruger – intet andet!
At flytte til en IT as a service platform, som WebDesktop er, betyder det at du får en standardiseret, konsolideret og virtualiseret IT løsning. Vi fungerer som din IT sparringspartner, der finder den bedste teknologi, til den bedste pris. Samtidig er IT-medarbejderne hos os fleksible, hurtige og fokuserede på dine behov og er altid klar til, at hjælpe dig med IT problemstillinger eller komme med et godt råd.

Fordelene ved IT as service er forskellige og mange:

 

Minimal upfront IT investering, samt forudsigelige IT udgifter

For at komme igang med WebDesktop, skal du ikke investere i dyre servere og licenser, samt en konsulent til at opsætte det hele for jer. Hos os betaler du 0 kroner i oprettelse – kun en fast månedlig pris, for lige præcis det din virksomhed har behov for, så dine IT udgifter hele tiden følger størrelsen på din virksomhed.
 

Vi er din IT afdeling og sparringspartner

En anden fordel ved en IT as a service løsning er, at du ikke selv skal bruge en masse tid og kræfter på, at være virksomhedens “IT mand”, når der er IT problemer. Vi sidder altid klar til at hjælpe med WebDesktop, hvis der skulle være problemer – det er en del af den månedlige pris du betaler.

4 andre grunde til at vælge Webdesktop som IT as a service løsning

 

Skalerbarhed

Med WebDesktop som en IT as a service løsning, får du også en meget skalérbar IT løsning. Vokser din virksomhed, kan du efter behov løbende koble flere brugere eller services på. Modsat skulle din virksomhed blive mindre, kan brugere og services kobles af efter behov, så du kun betaler for det, du har behov for.
 

Regelmæssige softwareopgraderinger og patches

En IT as a service løsning har også den fordel, at du ikke længere skal tænke på softwareopdateringer og patches. Vi sørger for at vedligeholde din WebDesktop løsning, så den altid er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer. Vi har mange revisorer på WebDesktop og har derfor indgående kendskab til installation af det meste software til revisorer på markedet, hvor vi står for at holde disse opdateret.

 

Kontinuerlig overvågning af tjenester

Med vores IT as a service løsning, WebDesktop, overvåger vi din IT-løsning ud fra en masse forskellige parametre. Skulle der opstå problemer, er der altid en tekniker klar.
 

Sikkerhedskopiering

En anden fordel ved at vælge WebDesktop er. at du slipper for at skulle bekymre dig om backup af dine data og din IT løsning. Backup er ofte en stor omkostning i en IT løsning. Vi sørger for daglig backup af dine data, opbevaret månedsvis med historik 5 år tilbage. Derudover tager vi en komplet “systembackup” at din WebDesktop, så den hurtigt kan gendannes, hvis uheldet skulle være ude. Alt det er inkluderet i prisen på WebDesktop.

Prøv om WebDesktop er noget for din virksomhed

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt – naturligvis HELT uforpligtende!