Fjernskrivebord – styresystem

Windows 10, 8, 7 og mange andre operativsystemer inkluderer en forbindelse til fjernskrivebords klient. Derved har valg styresystem ingen betydning, når du skal logge på et fjernskrivebord. Fra alle styresystemer er det derfor muligt, at logge på WebDesktop løsning og arbejde på den, som var det din egen computer.

Sammenligner man Forbindelse til fjernskrivebordsklienterne, kan der selvfølgelig være fordele ved at vælge den ene frem for den anden. Sammenligner man f.eks. en Windows PC med en MAC OS, vil den første forskel man render i være forskelle på tastaturlayoutet. Genveje til f.eks. @ osv. sidder forskellige steder på tastaturet, hvad enten det er en Windows PC eller MAC. Det skal dog siges, at så snart du har vænnet dit til genvejene, er der ikke de store forskelle i brug, hvad enten der er fra en MAC eller Windows PC.

Windows Styresystem

Med en Windows PC, vil du opleve det bedste sammenspil med fjernskrivebordet, da både fjernskrivebordet og Windows PC er udviklet af Microsoft. Det betyder at, når du logger på et fjernskrivebord, vil arbejdsgangen være præcis som på din egen computer. Der er ingen nye arbejdsgange som skal læres. Sammenligner man f.eks. Windows 7, 8 og 10 med hinanden, er klienten til Forbindelse til fjernskrivebord fornyet og forbedret for hver Windows version. Stabilitet og hastighed er fokuspunkterne, når nye versioner af klienten frigives. Derfor er det altid en god idé at du sikrer dig, at du har den nyeste klient til din Windows version.
At forbinde til WebDesktop fra en Windows PC, vil selvfølgelig være den nemmeste løsning, at vænne sig til og derfor er det også den vi anbefaler.

MAC OS

Når du logget på et Fjernskrivebord fra en MAC, vil du opleve næsten det samme god samspil med mellem MAC og Fjernskrivebord, som der er mellem en Windows PC og et fjernskrivebord.
Dog er der selvfølgelig være ting som tastaturlayout og filoverførsler, hvor det afviger fra Windows PC, når du er på fra en MAC. Så snart du har vænnet dig til det, er samspillet mellem MAC og Fjernskrivebord rigtig godt. Klienten Forbindelse til fjernskrivebord på MAC opdateres ofte og derfor skal du via appstore sikre dig, at du har den nyeste version til din Mac OS.

iPad & iPhone

Til iPad og iPhone findes der også en klient, så man kan logge på et Fjernskrivebord. Sammenlignet med at arbejde fra en MAC eller Windows PC er det hele lidt mere besværligt, da man for det første han en væsentlig mindre skærm at arbejde med. Derudover har man heller ingen tastatur/mus, hvilket også besværliggør arbejdet. Systemet kan sagtens anvendes, men sidder du 8 timer om dagen og arbejder via et fjernskrivebord, anbefaler vi ikke at arbejde fra en iPad eller iPhone.